menu

over Bart McLeod

Schilderijen en beelden van Bart McLeod

Dit is het blog en on line portfolio van Bart McLeod, schilder en beeldhouwer. Op deze website vind je mijn schilderijen en beelden en actuele informatie over exposities.

Roze huis in Oosterbeek, lente. Vers en alleen echt direct buiten geschilderd in het voorjaar van 2016.

Roze huis in Oosterbeek in de lente
Roze huis in Oosterbeek, lente. Vers en alleen echt direct buiten geschilderd in het voorjaar van 2016.

Vind een mooi schilderij of beeld

De online galerie is verdeeld in de volgende categorieën:

Deze vind je ook terug bovenaan elke pagina. Op elke pagina zie je afbeeldingen van schilderijen of beelden die ik heb gemaakt. Voor een grotere afbeelding en meer informatie, klik je op de afbeelding. Als je nog meer details wilt zien klik je nog een keer. Je kunt dan zelf inzoomen op de afbeelding zodat je alle details goed kunt bekijken.

Deze site is geschikt voor weergave op een mobiele telefoon of tablet, je kunt swipen om te bladeren tussen afbeeldingen.

Hoe vind ik schilderijen of beelden die nog te koop zijn?

Je kunt de schilderijen die je in deze online catalogus vindt kopen of huren. In de webwinkel vind je gemakkelijk al mijn voor verkoop en verhuur beschikbare werken. Huren kost 1% van de verkoopprijs per maand. De verkoopprijs is de prijs die in de webwinkel is aangegeven. Grote, kostbare werken, die per maand huur meer zouden kosten dan 10 euro, mag je maximaal een half jaar huren voor 10 euro per maand. Na die maand mag je weer een ander werk huren of hetzelfde werk blijven huren voor 1% per maand. Het eerste half jaar betaal je dus nooit meer dan 10 euro per maand!

Eén reactie op “over Bart McLeod”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *