menu

KIJKEN, ZIEN en VERBEELDEN

Kasteel Doorwerth Fonteinallee 2, Doorwerth

Deze tentoonstelling heeft als thema het geven van een overzicht van hedendaagse beeldende kunst uit drie kunstenaarsdorpen. De gemeente Renkum (met Oosterbeek, Wolfheze en later Renkum en Heelsum), Tervuren (in Vlaams Brabant) en Dachau (in Beieren), allemaal werden het in de 19de eeuw zogenaamde kunstenaarskolonies waar schilders, beeldhouwers en andere kunstenaars graag gingen werken en […]

€12

Kunst in de Vallei, Ede

Plantion Ede Wellensiekstraat 4, Ede, Nederland

Op 14 maart 2015 heb ik een expositie wand op het evenement 'Kunst in de Vallei' in het Plantion te Ede. Daar zal ik 'belastingvrij kunst kopen' introduceren. Deze regeling maakt het mogelijk tegen veel lagere prijzen dan normaal kunst te kopen. De regeling geldt alleen voor mijn werk en alleen tijdens het evenement.

€5

Kunstmarkt Leusden

Leusden, centrum, winkelgebied Hamershof ’t Erf 14, Leusden, Nederland

Op zaterdag 25 april 2015 sta ik met kleinere werken op de kunstmarkt in Leusden. De werken zijn allemaal beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Aquarellen van Bart McLeod in De Zalmen

De Zalmen Fonteinallee 2A, Doorwerth

Van 4 februari tot 3 april 2016 exposeert Bart McLeod een aantal aquarel landschappen in De Zalmen, bij Kasteel Doorwerth. Het gaat om aquarellen die in de afgelopen ruim twintig jaar zijn gemaakt, maar bijna nooit tentoongesteld. Prijzen van 350 tot 950 euro. De werken zijn ook te huur.

Kunstroute Renkum 2017

Atelier van Bart McLeod Cardanuslaan 19K, Doorwerth, Nederland

In mijn nieuwe atelier Cardanuslaan 19K in Doorwerth Na een onderbreking van een aantal jaren doe ik weer mee aan de Kunstroute Renkum! Let op: mijn atelier is verhuisd naar de Cardanuslaan 19K, 6865 HJ  Doorwerth. Op de Cardanuslaan ga je tegenover de Hubo een klein straatje in. Aan het einde van dat straatje zie […]